Iisi-Netti-palvelu

Iisi-Netti-palvelu on tarkoitettu lämpö-, sähkö- ja vesihuollon sekä biopolttoainetuotannon toimintojen ja tiedon entistä parempaan hallintaan. Palvelu tuottaa merkittäviä säästöjä ohjaamalla ja tehostamalla suunnittelu-, rakentamis-, sekä käyttö- ja kunnossapidon toimintoja.

Iisi-Netin asiakkaana voit kirjautua palveluun täältä.

 

Palvelu koostetaan asiakkaan toiveita noudattaen ja toteutuksessa hyödynnetään Planoran syvällistä asiakasrajapintaosaamista. Tarvittavat lähtötiedot prosessoidaan ja päivitetään hyödyntämiskelpoiseen muotoon tietokantaan (Expert Data Base, EDB), josta tuotetaan ajan tasalla oleva informaatio eri sovelluksille ja tietojärjestelmille alla olevan kuvan mukaisesti.

 


Halutun informaation haku eri tietokannoista ja käyttö eri sovelluksissa perustuvat tietojen oikeanlaiseen tallentamiseen (Expert Data Base) sekä eri ohjelmistojen välisten rajapintojen hallintaan. Lopputuloksena on millä tahansa nettiin kytketyllä päätelaitteella käytettävä asiakaskohtaisesti räätälöity helppokäyttöinen palvelu, joka toimii ilman erillisiä ohjelmistohankintoja.

Iisi-Netti-palvelu on siirtymässä lähiaikoina 3D-virtuaalitilaan, jossa asiakkaat voivat toiminnassaan muun palvelutarjonnan lisäksi hyödyntää nykyaikaisia neuvottelu-, viestintä-, markkinointi- ja koulutuspalveluita.

3D-virtuaalitilaan pääset tutustumaan tästä (käytä Google Chrome -selainta).